marți, 31 ianuarie 2012

Numele blogului si Asia...

 Presupun ca poate va intrebati ce e cu numele blog-ului , de unde vine  , si ce inseamna.
Sayuri este un nume japonez , nu foarte utilizat , fiecare nume japonez are o anumita semnificatie , Sayuri inseamna Crin mic , am ales acest nume din dorinta de a ma contopi cu renumita cultura japoneza , desi imi place Korea la fel de mult . 


De ce renumita?


 Pun pariu ca multe dintre voi cand auziti de Japonia automat va ganditi la geishe sau poate la anime-uri , dar asta e o alta parte frumoasa a Japoniei .  Pe mine  anime-urile nu prea m-au atras in mod special desi am urmarit si eu unele . Mare mi-a fost mirarea cand am vazut pentru prima data filmul "Memoriile unei geishe" ca sa aflu ca cea mai frumoasa si mai pura dintre geishe , fata care este si personaj principal a primit numele  Sayuri cand a devenit geisha , ea se numea Chiyo Sakamoto.
Am fost dezamagita la inceput , pentru ca am vrut sa fie un nume original , dar mai tarziu m-am gandit la motivul care m-a facut sa-mi aleg acest nume , la faptul ca iubest Japonia si la cat de mult ador crinii , florile cele mai frumoase <3








Se spune despre asiatice ca sunt unele dintre cele mai frumoase femei din lume. Tenul de portelan, parul negru de abanos, stralucitor, tonusul de invidiat si tineretea aparent vesnica sunt doar cateva dintre atuurile femeilor din Asia. Si  pentru ca , parerea mea  , natura  nu a fost  foarte generoasa in privinta unora,  ele au adoptat numeroase tehnici   prin care isi desavarsesc frumustea .
  In zilele noastre nu toate raman naturale desi noi am ramas cu ideea ca asiaticele sunt unele dintre cele mai frumoase femei din lume si  naturaletea lor  ne face geloase pe multe dintre noi .  




                                                                    Japonia    
                                                                                                                                                             
   
                                                                         Korea  

 




 Majoritatea in ziua de azi triseaza pentru a arata bine si au aparut fetele cu aspect de papusa .
Aici un exemplu care te lasa fara grai...




  
  Asta m-a dezamagit profund dar in acelasi timp le respect deoarece au gasit solutii ingenioase de make-up pentru a-si scoate in evidenta trasaturile ^.^




Voi ce parere aveti ?

2 comentarii: